Speciale aanbiedingen
contactToggle Contact
Logistiek en montage

Logistiek en montage

Door ons Europese depotnetwerk kunt u verzekerd zijn van een vlotte en voordelige bezorging!

Onze eigen logistiekafdeling garandeert, bij samenwerking met ervaren transportondernemingen en gecertificeerde montagepartners, tijdige levering en montage.

Uw voordelen

  • Maximale competentie en betrouwbaarheid door eigen logistieke afdeling
  • Meer dan 120 depots in 25 landen
  • Snelle en voordelige levering
  • Gespecialiseerde en ervaren transportpartner en apparatuur
  • Via kraan lossen en montage in één hand

Montage

Na correcte planning en levering is probleemloze montage de bindende factor waardoor uit aparte modules uw perfecte ruimteoplossing ontstaat!

Onze competente medewerk(st)ers staan u vanaf het eerste contact tot en met de realisering van uw project en daarna graag te woord bij al uw vragen.
Wij adviseren u graag persoonlijk op locatie, per telefoon of per e-mail en laten u de voordelen van modulaire ruimteoplossingen zien in een van onze showcomplexen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Gegarandeerde kwaliteits- en milieustandaards die worden gevolgd voor leveranciersselectie, materiaalinkoop, productie en kwaliteitscontrole.
Contact

Uw contact voor:

>

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden