Speciale aanbiedingen
contactToggle Contact

Clubruimte, AT-Schwarzach

De clubruimte van de SV Schwarzach wordt het hele jaar gebruikt. De houten plafondbekleding en de eetruimte zijn de inrichtingshoogtepunten. Het containercomplex werd uitgerust met kleedkamers, sanitaire ruimtes en opslagmogelijkheden. Het uitzichtplatform voor de skischans Schwarzach in Pongau werd door de klant zelf gebouwd.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Gegarandeerde kwaliteits- en milieustandaards die worden gevolgd voor leveranciersselectie, materiaalinkoop, productie en kwaliteitscontrole.
Contact

Uw contact voor:

>

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen garanderen. Door op "Aanvaarden" te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies. Wanneer u bepaalde cookies wilt uitsluiten, klikt u op hier. Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens vindt u in onze Gebruiksvoorwaarden en Gegevensbeschermingsinformatie.

Aanvaarden