Speciale aanbiedingen
House of WALTER ACADEMY - LKW WALTER

WALTER ACADEMY

Succesvolle trainers begeleiden u gedurende uw opleiding.
De beste opleiding, doorlopend leren en trainen zijn elementaire onderdelen van onze bedrijfscultuur. Optimaal opgeleide medewerk(st)ers met hoge sociale competenties zijn de sleutel tot het succes van het bedrijf.

De WALTER ACADEMY - het "hart" van ons bedrijf - is het opleidingscentrum waar geselecteerde trainingen, seminaries, conferenties en bijzondere evenementen plaatsvinden. Het is een ontmoetingsplaats waar gesprekken plaatsvinden en nieuwe ideeën geboren worden.

De WALTER ACADEMY is ondergebracht in het voormalige woonhuis van de oprichters en biedt niet alleen de ideale ruimtes om kennis over te dragen, maar vooral ook om onze basiswaarden en onze filosofie aan toekomstige generaties van medewerkers door te geven. De WALTER ACADEMY maakt het mogelijk om op een unieke manier onder te duiken in de wereld van de WALTER GROUP.

„Als het om leiding gaat, is het belangrijk een voorbeeldrol te spelen en een goede leraar te zijn."
(Citaat van onze oprichter)
Succes begint met de juiste opleiding!
WALTER ACADEMY - Eetzaal
WALTER ACADEMY - Klasruimtes
^ - Top
GREEN technology
Uw voordelen
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies ter plaatse
  • Prompte uitlevering/levering aan huis
  • Talloze combinatiemogelijkheden
  • Eigen montageteams ter plekke   
Kantoorruimte
>

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden