Speciale aanbiedingen
CONTAINEX - Stage

Stage

Vakantiestage

In de zomermaanden biedt CONTAINEX enthousiaste scholieren en studenten de mogelijkheid om met de praktijk kennis te maken.

Het aanbod is gericht op leerlingen van technische en/of economische beroepsopleidingen en op studenten die een bedrijfseconomische studie volgen.

Praktijkstage

Studenten van internationale studierichtingen krijgen de kans hun praktijkstage van meerdere maanden te voltooien op een van onze locaties.

Ervaring opdoen!

Bij ons kijken stagiaires niet alleen toe, maar worden ze vanaf dag één betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden, uiteraard met begeleiding door ervaren coaches. Training on the Job is ons motto!

Wij delegeren taken en verantwoordelijkheden, passend bij uw individuele vooruitgang. Op deze manier kunt u bij CONTAINEX uw persoonlijke talenten en sterke punten ontdekken.


verdere informatie:

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Gegarandeerde kwaliteits- en milieustandaards die worden gevolgd voor leveranciersselectie, materiaalinkoop, productie en kwaliteitscontrole.
Contact

Uw contact voor:

>

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden